Lichtstraten van Niek Roos

Daklichten van Niek Roos
brengen daglicht in huis

Daklichten van Niek Roos

Daklichten van Niek Roos zijn leverbaar in verschillende materialen en modellen. We hebben stalen, houten en aluminium daklichten welke leverbaar zijn in de onderstaande modellen. De daklichten worden altijd voor jou op maat gemaakt en brengen de Niek Roos factor bij jou in huis.

Licht in huis met een daklicht

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos biedt dé oplossing: daklichten, de stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. We bieden je met plezier het grootste assortiment daklichten van Nederland aan: mooie houten daklichten met aluminium afwerking, strakke stalen daklichten met slanke T-profielen en moderne frameless daklichten met glasplaten uit één stuk. Wij hebben het allemaal, in alle gewenste afmetingen en met de beste glassoorten. Laat je inspireren door onze projecten en kies jouw ideale daklicht.

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.