Lichtstraten van Niek Roos

Lichtkoepels voor een Plat Dak

Wil jij lichtkoepels voor een plat dak, dan ben je bij Niek Roos aan het juiste adres. Met een breed assortiment zorgen wij dat je altijd de juiste lichtkoepel kunt kopen, voor de beste prijs. Ben je benieuwd naar de prijs van lichtkoepels, kijk dan in de lichtstraten configurator. Hier vind je het grootste assortiment lichtkoepels plat dak van Nederland. Stel zonder moeite jouw ideale lichtkoepel plat dak samen en bestel deze vandaag nog.

Lichtkoepels van Niek Roos

Lichtkoepels van Niek Roos zijn leverbaar in verschillende materialen en modellen. We hebben stalen, houten en aluminium lichtkoepels welke leverbaar zijn in de onderstaande modellen. De daklichten worden altijd voor jou op maat gemaakt en brengen de Niek Roos factor bij jou in huis.

Licht in huis met een lichtkoepels plat dak

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos biedt dé oplossing: een lichtkoepel, de stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. We bieden je met plezier het grootste assortiment lichtkoepel plat dak van Nederland aan: een mooie houten lichtkoepel met aluminium afwerking, strakke stalen lichtkoepels met slanke T-profielen en moderne frameless lichtkoepels met glasplaten uit één stuk. Wij hebben het allemaal, in alle gewenste afmetingen en met de beste glassoorten. Laat je inspireren door onze projecten en kies jouw ideale lichtkoepel voor een plat dak.

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 29 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 29 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.