Lichtstraten van Niek Roos

Lichtkoepels voor een Plat Dak

Op zoek naar een hoogwaardige lichtkoepel voor jouw platte dak? Bij Niek Roos ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om lichtkoepels en bieden een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten voor platte daken. Met onze lichtkoepels breng je niet alleen meer natuurlijk licht in huis, maar creëer je ook een stijlvolle en functionele toevoeging aan jouw woning.

Bij Niek Roos staan we garant voor de beste kwaliteit en service. Onze lichtkoepels worden vervaardigd uit duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Of je nu een lichtkoepel zoekt voor een woning, kantoorpand of andere ruimte, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Waarom een lichtkoepel op plat dak?

>  Meer natuurlijk licht in huis of overkapping

>  Creëert een gevoel van ruimtelijkheid

>  Energiebesparing door minder kunstmatig licht

Meer licht in huis met een lichtkoepel plat dak

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het kan ervoor zorgen dat je woonhuis donkerder wordt. Bij Niek Roos hebben we dé oplossing: een lichtkoepel, de stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Wij bieden je met plezier het grootste assortiment lichtkoepels plat dak van Nederland aan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie houten lichtkoepel met aluminium afwerking, strakke stalen lichtkoepels met slanke T-profielen, of moderne frameless lichtkoepels met glasplaten uit één stuk. Wij hebben het allemaal, in verschillende afmetingen en met de beste glassoorten. Laat je inspireren door onze projecten en kies vandaag nog jouw ideale lichtkoepel voor een plat dak.

Lichtkoepels voor plat dak van Niek Roos

Lichtkoepels van Niek Roos zijn leverbaar in verschillende materialen en modellen. We hebben stalen, houten en aluminium lichtkoepels welke leverbaar zijn in de onderstaande modellen. De daklichten worden altijd voor jou op maat gemaakt en brengen de Niek Roos factor bij jou in huis. Hierdoor is iedere lichtkoepel geheel uniek en op maat gemaakt, aangepast naar jouw wensen en behoeften. Neem contact op wanneer je vragen hebt over onze lichtkoepels.

 

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.