Lichtstraten van Niek Roos

Lichtstraat in schuin dak

Heb je een schuin dak en vraag je je af of hier een lichtstraat geplaatst kan worden? Ja, zeker! Bij Niek Roos plaatsen wij onze op maat gemaakte lichtstraten ook in een schuin dak. Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, en worden geheel met de hand gemaakt naar jouw wensen en behoeften. Zo weten we zeker dat het in jouw hellende dak met pannen-, riet-, zink- of bitumen dakbedekking past. Een lichtstraat in een schuin dak zal lijken op een groot dakraam met één of meerdere glasvlakken,. Via deze lichtstraat heb je prachtige grote lichtinval in jouw woning.

  >  100% lucht- en waterdichtheid

  >  Een prachtige luxe uitstraling

  >  Creëert extra ruimtegevoel in jouw woning

Meer lichtinval met een lichtstraat in een schuin dak

Wanneer je op zoek bent naar een lichtstraat, ben je waarschijnlijk op zoek naar meer natuurlijk licht in huis. Een lichtstraat in een schuin dak brengt door de plaatsing veel daglicht binnen. Meer licht in huis verhoogt het wooncomfort en de productiviteit! Extra lichtinval betekent ook meer warmte in huis. In de zomermaanden wil je dit wellicht tegengaan en is dit niet altijd wenselijk. In dit geval bieden wij verschillende soorten zonwering. Lees alles over onze soorten zonwering en welke optie jij het beste kunt kiezen in jouw situatie.

Waarom een lichtstraat in een schuin dak?

Naast dat je door een lichtstraat meer natuurlijk licht in jouw woning brengt, creëert de lichtstraat ook een groter gevoel qua ruimte. Een lichtstraat vergroot jouw woning optisch. Daarnaast geeft een lichtstraat in een schuin dak ook een prachtige moderne uitstraling wat de waarde van een woning zal verhogen.

Kosten lichtstraat schuin dak bij Niek Roos

De kosten van een lichtstraat in een schuin dak zijn afhankelijk van verschillende factoren, het soort dak, zoals de materiaalkeuze van het frame van de lichtstraat, de afmeting en de glassoort die gebruikt wordt. Wil je weten wat de kosten zijn van jouw op maat gemaakte lichtstraat? Geef dan de specificaties van jouw project door en ontvang je een vrijblijvende offerte!

 

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.