Lichtstraten van Niek Roos

De prijs van een lichtstraat

De prijs van een lichtstraat

De prijs van een lichtstraat hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld de materiaalkeuze. Bij Niek Roos bieden we met plezier het grootste assortiment van Nederland aan met houten, stalen en frameless lichtstraten.

 

Materiaalkeuze

Onze houten lichtstraten zijn gemaakt van een mooi en warm materiaal waarmee we eindeloos maatwerk kunnen maken. De afwerking aan de buitenzijde is van aluminium. De stalen lichtstraten zijn gemaakt van slanke T-profielen met koudebrug-onderbreking en hebben een stoere uitstraling. Onze frameless lichtstraten zijn bij uitstek geschikt voor een strak en modern ontwerp omdat ze bestaan uit één enkele glasplaat zonder onderbrekingen.

Ook voor het glas zijn er verschillende opties. Geïsoleerd enkel glas, geïsoleerd dubbel glas, geïsoleerd triple glas en 70% warmtewerend glas. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Via de knoppen hieronder kun je alle opties met elkaar vergelijken.

SOORTEN GLAS

HOUT, STAAL OF FRAMELESS

 

Ook van invloed op de prijs: zelf doen of laten doen

Een lichtkoepel kun je wel zelf plaatsen, een lichtstraatproject kan complexer zijn. Als je wilt, maken wij een ontwerp voor je dat naadloos aansluit op jouw woning en wensen. Daarna kunnen we de lichtstraat leveren en ook monteren. Je kunt bij ons ook zelf je ideale lichtstraat ontwerpen en samenstellen. Afhankelijk van het model maken en leveren wij die binnen 4 tot 8 weken.

 

De prijs van jouw lichtstraat zelf berekenen

Weet je al ongeveer wat je wilt? Wij hebben een rekentool om direct een prijs voor een lichtstraat te berekenen. Neem voor vragen over materialen, montage of andere zaken contact op. Wij helpen je graag.

 

Partnerprogramma voor aannemers

Voor aannemers heeft Niek Roos een speciaal partnerprogramma. We ondersteunen bij het maken van een keuze en helpen met technische kennis en producttekeningen. Ontdek de mogelijkheden en de voorwaarden.

 

NEEM CONTACT OP

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.