Glasprofielen

Wil je zelf een houten lichtstraat maken? Gebruik glasprofielen van Niek Roos voor een waterdichte en goed geïsoleerde lichtstraat. We kunnen je van dienst zijn door het leveren van een compleet aluminium profielsysteem voor jouw zelfgemaakte lichtstraat of overkapping.

Gebruik het complete aluminium profielsysteem ook voor beglazing van een glazen overkapping, veranda of pergola. Het is de ideale oplossing voor dak beglazing, met een strak en verfijnd resultaat.

Glasprofielen kopen?

Bij Niek Roos zijn 2 mogelijkheden: Bestel je glasprofielen handmatig met het bestelformulier of bestel ze online in de webwinkel.

Voor meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact op met onze experts via het contactformulier of 0161 432 558.

Voorwaarden: de genoemde prijzen in de webshop zijn exclusief 21% BTW. Je kunt contant betalen bij afhalen of vooraf bij verzenden. De standaard kleuren van de profielen zijn wit RAL 9010 (wit) en RAL 7016 (antraciet) en deze zijn leverbaar uit onze eigen voorraad. Alle andere RAL kleuren zijn op aanvraag tegen een meerprijs leverbaar.

Op het aluminium profielsysteem van Niek Roos geldt een garantie van 10 jaar op de waterdichtheid. Onze producten bewijzen namelijk al ruim 25 jaar hun kwaliteit, dus we weten dan ook zeker dat jouw nieuwe lichtstraat van hoge kwaliteit zal zijn.

Zelf een houten lichtstraat maken?

Vraag je jezelf af, wat heb ik nodig om een houten lichtstraat te maken? Bekijk dan onze boodschappenlijstjes voor houten lessenaarsdaken en zadeldaken. Je kunt ook kijken naar onze instructievideo.

Naast de vele voorbeelden van toepassingen van lichtstraten op onze website, zijn er in de webshop ook vele voorbeelden van lichtstraten beschikbaar. Daarnaast zijn alle technische detailtekeningen ook vindbaar in de webshop. Met deze technische tekeningen kun je een perfecte lichtstraat maken voor jouw platte dak.

Voor meer informatie en het aankopen van glasprofielen kunt u terecht op onze webshop www.glasprofielen.nl.