Oude lichtstraat vervangen

Kunststof lichtkoepel laten vervangen

Heb je een bestaande kunststof lichtkoepel en wil je deze laten vervangen voor een lichtstraat met glas? Wij bieden de ideale oplossing. We meten de huidige sparing en plaatsen in één dag een nieuwe lichtstraat. Deze kan van hout, staal of frameless zijn met geluids- en warmte-isolerend glas. Dit zorgt voor een ultiem wooncomfort, zo kan je er nog jaren tegenaan.

Benieuwd naar de kosten voor het vervangen van jouw lichtkoepel voor een lichtstraat? Vraag vandaag nog een offerte aan door de foto’s van je bestaande lichtkoepel naar ons te sturen via het offerteformulier. Wanneer alles definitief is, komen we alles uiteraard inmeten.

Grote lichtstraat laten vervangen

Sta je voor een renovatieproject en moet er een grote lichtstraat vervangen worden? Wij kunnen je geheel ontzorgen. We slopen de bestaande lichtstraat, produceren en monteren de nieuwe lichtstraat en zorgen dat er netjes wordt afgewerkt. Zo kun je van iedere versleten lichtstraat een stralende nieuwe oplossing maken die er nog vele jaren tegenaan kan.

Is het vervangen van jouw lichtstraat onderdeel van een groter renovatieproject, dan kunnen wij uiteraard ook alleen de productie en montage van je nieuwe lichtstraat voorzien.

Benieuwd naar de kosten voor het vervangen van jouw lichtstraat? Vraag vandaag nog een offerte aan door de foto’s van je bestaande lichtstraat naar ons te sturen via het offerteformulier. Wil je eerst advies en overleg? Dat kan altijd telefonisch of via een afspraak in onze showroom.