Lichtstraten van Niek Roos

Kunststof lichtstraat

Overweeg je om een kunststof lichtstraat aan te schaffen? Wij vertellen je graag meer over ons aanbod en onze aanbevelingen om de ideale lichtstraat te kiezen. Een lichtstraat is de perfecte oplossing voor meer natuurlijk licht in huis, een veranda overkapping of aanbouw. Bij Niek Roos bieden we verschillende stijlen en materialen voor lichtstraten, zodat je jouw perfecte lichtstraat kunt samenstellen. Twee populaire opties zijn een kunststof lichtstraat of een glazen lichtstraat. Wij bieden zelf alleen glazen lichtstraten aan en waarom we dit doen, zullen we uitgebreid bespreken!

Bij Niek Roos maken wij alle lichtstraten geheel op maat van de meest hoogwaardige materialen. Dit is een van de redenen waarom wij alleen glazen lichtstraten aanbieden en geen kunststof of polyester lichtstraten. Een glazen lichtstraat is een duurzame investering en blijft jarenlang in perfecte conditie. Over het algemeen gaat een kunststof lichtstraat minder lang mee. Met onze op maat gemaakte lichtstraten, zullen wij altijd gaan voor de allerbeste kwaliteit!

Voordelen glazen lichtstraat ten opzichte van een kunststof lichtstraat

  >  Uitstekende warmte-isolatie: Glas heeft een hoge isolatiewaarde, waardoor het pand minder warmte verliest. Dit zorgt voor een lagere energierekening en is beter voor het milieu.

  >  Uitstekende geluidsisolatie: Glas heeft door een goede geluidsisolatie, waar je bij kunststof lichtstraten vaak overlast hebt van geluid bij regenval en hagel. Bij glas hoor je dan haast niets.

  >  Lange levensduur: Glas heeft een lange levensduur, waardoor het erg lang mee gaat en lang niet vervangen hoeft te worden. Dit bespaart kosten op de lange termijn.

  >  Hoge kwaliteit: Een glazen lichtstraat van hoge kwaliteit zorgt voor een lange levensduur en een prachtig eindresultaat. Bij het kiezen van een glazen lichtstraat is het belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige materialen en een goede afwerking.

  >  Stijlvol uiterlijk: Een glazen lichtstraat heeft een stijlvol en modern uiterlijk dat een elegante uitstraling geeft aan de ruimte waarin het is geïnstalleerd.

  >  Waardevermeerdering van het huis: Een glazen lichtstraat kan de waarde van je huis verhogen, omdat het een unieke en stijlvolle toevoeging aan jouw huis kan zijn.

 

Uitstekende bestelcondities:

  >  Vandaag besteld, in 6 tot 10 werkweken geleverd

  >  Betaal in 3 termijnen, slechts 5% aanbetalen bij bestelling

  >  10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid

Bij Niek Roos heb je de mogelijkheid om jouw ideale lichtstraat samen te stellen in de configurator. Hier kies je de materialen, het type glas, de stijl en de afmetingen van de lichtstraat. Daarna zul je geheel vrijblijvend een offerte van jouw lichtstraat ontvangen!

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.