Lichtstraten van Niek Roos

Lichtstraat op maat

Ben je op zoek naar een lichtstraat op maat? Bij Niek Roos maken wij al meer dan 30 jaar onze lichtstraten geheel op maat. Bij ons kun je rekenen op een ontwerp dat tot in detail perfect aansluit bij jouw woning. We houden uiteraard rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Onze experts combineren de nieuwste bouwkundige trends met jouw smaak en ideeën, om zo tot het beste resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met de hand gerealiseerd, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen zoals hout, staal en aluminium. Dit biedt oneindige mogelijkheden.

Waarom een lichtstraat op maat van Niek Roos?

  >  Ruim 30 jaar ervaring

  >  Handgemaakt in Nederland

  >  Hoogwaardige isolatie

  >  100% lucht- en waterdichtheid

  >  Uitstekend getest door onafhankelijk testbureau SKG-IKOB

  >  Oplossingen voor ieder dak

  >  Grote afmetingen mogelijk

  >  10 jaar garantie

 

Meer dan alleen een lichtstraat op maat

Onze experts doen er alles aan om jouw perfecte lichtstraat te ontwerpen en te plaatsen. Allereerst wordt er bij het ontwerpen altijd gekeken naar de stijl van jouw woning. Zo wordt er een ontwerp gemaakt dat perfect aansluit bij de architectuur en uitstraling van jouw huis. Vervolgens worden jouw persoonlijke wensen meegenomen in het ontwerp, zodat het eindresultaat volledig naar jouw smaak is.

Maar het ontwerp alleen is niet genoeg. Bij Niek Roos weten we als geen ander dat de kwaliteit van de materialen minstens zo belangrijk is. Daarom worden alleen de beste materialen gebruikt voor de lichtstraten op maat. Zo wordt er gewerkt met hoogwaardig hout, staal en aluminium, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Ben je benieuwd naar onze gehele werkwijze? Wij vertellen ons proces uitgebreid per stap.

Van ontwerp tot plaatsing

Nadat de lichtstraat op maat ontworpen en gemaakt is, kan hij worden geplaatst. Wanneer alles zorgvuldig is voorbereid en de afgesproken datum is aangebroken, komen onze monteurs de op maat gemaakte lichtstraat monteren. Zodra het frame veilig op zijn plaats staat, gaan we deze stevig vastzetten en monteren. Onze eigen vakmensen zijn hiervoor verantwoordelijk, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Heb je een op maat gemaakte lichtstraat bij ons besteld en ben je van plan om deze zelf te monteren, of laat je dit doen door een aannemer? Dan voorzien we je van de juiste aanwijzingen via een handleiding en heldere uitleg. Zodra de lichtstraat is gemonteerd, moet de aannemer nog wel de dakbedekking aanhelen en de dagkanten netjes afwerken. Dan is de lichtstraat pas écht compleet.

Heb je geen aannemer en wil je volledig ontzorgd worden rondom de plaatsing van je nieuwe lichtstraat? Dan kunnen wij ook de werkzaamheden rondom de montage van de lichtstraat voor je voorzien. We maken dan het gat in het dak, voorzien de dakbedekking en werken na de plaatsing van de lichtstraat alles netjes af.

Kosten lichtstraat op maat bij Niek Roos

De kosten van een lichtstraat op maat bij Niek Roos kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het formaat en het materiaal dat wordt gebruikt. Omdat elke lichtstraat uniek is en op maat wordt gemaakt voor de klant, zijn de prijzen daarom ook maatwerk. Wij begrijpen echter dat het belangrijk is om een idee te hebben van de kosten voordat je besluit een lichtstraat te laten maken. Daarom heb je de mogelijkheid om jouw ideale lichtstraat samen te stellen via de configurator! Hierna zul je een vrijblijvende offerte ontvangen.

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.