Lichtstraten van Niek Roos

Lichtstraat overkapping

Een lichtstraat in jouw overkapping kan een prachtige aanvulling zijn op je huis, veranda of overkapping. Bij Niek Roos hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en installeren van lichtstraten in een overkapping die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften.

Onze lichtstraten voor in een overkapping zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, en zijn ontworpen om de maximale hoeveelheid natuurlijk licht in jouw huis te brengen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en glas, bieden onze lichtstraten voor een overkapping een duurzame en stijlvolle oplossing voor jouw huis.

Meer natuurlijk licht met een lichtstraat in je overkapping

Als je een overkapping hebt, wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk genieten van het buitenleven zonder afhankelijk te zijn van kunstlicht. Een lichtstraat in je overkapping kan je helpen om meer natuurlijk licht binnen te krijgen en een luchtig en open gevoel te creëren in je buitenruimte. Bij Niek Roos bieden we verschillende stijlen en materialen lichtstraten en kun je deze geheel op maat laten maken. Zowel van hout, staal als frameloze lichtstraten. Onze lichtstraten zijn 100% handgemaakt en van de hoogste kwaliteit.

Voordelen van een lichtstraat in jouw overkapping

  >  Meer daglicht in jouw overkapping

  >  Besparen op de energiekosten door minder kunstmatig licht

  >  Verhoogt de waarde van je huis

  >  Een prachtige toevoeging aan jouw overkapping en woning

  >  Geheel op maat gemaakt door onze vakmensen

Kosten lichtstraat in overkapping bij Niek Roos

De kosten van een lichtstraat in een overkapping zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vorm, de afmetingen, de glassoort die gebruikt wordt en de materiaalkeuze van het frame van de lichtstraat. Ben je benieuwd naar de kosten van jouw ideale lichtstraat in de overkapping? Via onze gratis configurator stel je geheel jouw perfecte lichtstraat samen en ontvang je een vrijblijvende offerte!

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.