Lichtstraten van Niek Roos

Lichtstraat plaatsen door Niek Roos

Wil je graag een lichtstraat laten plaatsen in jouw woning, aanbouw, veranda of overkapping? Bij Niek Roos ontwerpen en plaatsen wij onze handgemaakte lichtstraten geheel naar jouw wensen en behoeften. Naast het feit dat onze experts jarenlange ervaring hebben, zorgen zij er ook voor dat jouw lichtstraat tot in detail aansluit bij jouw woning. We garanderen daarnaast een perfecte levering en montage van de lichtstraat.

Waarom een lichtstraat plaatsen door Niek Roos?

  >  Eigen Niek Roos vakmensen

  >  Hoogwaardige isolatie

  >  100% lucht- en waterdichtheid

  >  Uitstekend getest door onafhankelijk testbureau SKG-IKOB

  >  10 jaar garantie op jouw lichtstraat

  >  Grote afmetingen mogelijk

 

Proces plaatsing lichtstraat

Wanneer je jouw ideale lichtstraat samen met ons hebt ontworpen en het ontwerp aansluit bij al jouw wensen, is het tijd voor de bouw van de lichtstraat. Zodra de lichtstraat gebouwd is door onze vakmensen, kan de plaatsing van de lichtstraat beginnen. We vertellen je graag hoe dit proces in zijn werk gaat:

1.       Opening in het dak

Na het accepteren van de opdracht ontvang je van ons een eerste factuur (5%) en een gedetailleerd stappenplan met tekeningen. Hierin staat beschreven hoe de opening in het dak (ook wel een sparing genoemd) voorbereid moet worden voor de montage van de lichtstraat. Zo weet jouw aannemer precies wat er van hem verwacht wordt. Heb je geen aannemer? Dan kunnen wij ook de sparing in het dak maken. Informeer naar de mogelijkheden.

2.       Bezorg- en monteermoment inplannen

Iedere lichtstraat die wij vervaardigen is uniek. Zodra jouw bestelling binnenkomt, gaan wij direct aan de slag met de voorbereidingen en starten wij de productie van jouw lichtstraat in onze eigen timmerfabriek.

De levertijd van onze lichtstraten is afhankelijk van het gekozen materiaal. Voor hout bedraagt deze circa 6 tot 8 werkweken, voor staal 8 tot 10 werkweken en voor frameless varianten 10 tot 12 werkweken. De voortgang van een bouw- of verbouwproject van een woning is vaak lastig te voorspellen. Daarom verzoeken wij je om ongeveer 4 tot 5 weken voor de gewenste montagedatum contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de montage van jouw lichtstraat tijdig inplannen.

3.       Levering en de montage

Wanneer alles zorgvuldig is voorbereid en de afgesproken datum is aangebroken, komen onze monteurs de lichtstraat installeren. Nadat het frame veilig op zijn plaats is gezet, zullen onze vakmensen deze stevig bevestigen en monteren. Wij maken gebruik van eigen ervaren monteurs om zo de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen waarborgen.

Heb je een lichtstraat besteld die je zelf of via een aannemer gaat monteren? Wij voorzien je van de juiste instructies middels een handleiding en duidelijke uitleg. Zodra de lichtstraat gemonteerd is, moet de aannemer nog de dakbedekking en de dagkanten afwerken om het project volledig af te ronden.

4.       Geniet van jouw lichtstraat en een garantie van 10 jaar

Enkele dagen na de montage ontvang je de eindfactuur. Zodra de betaling is voldaan, kan je zorgeloos genieten van jouw nieuwe lichtstraat. Bij Niek Roos bieden wij standaard 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid van de lichtstraat. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan lossen wij dat altijd netjes voor je op! Ben je benieuwd naar onze uitgebreide werkwijze? Wij vertellen je graag het hele proces van een lichtstraat aanschaffen bij Niek Roos!

Voordat jouw op maat gemaakte lichtstraat van Niek Roos wordt geplaatst, kun je deze geheel zelf samenstellen in onze configurator. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en materialen van de hoogste kwaliteit! Na het samenstellen van jouw perfecte lichtstraat ontvang je een vrijblijvende offerte.

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.