Lichtstraten van Niek Roos

Platdakraam kopen

Platdakraam kopen

Met een platdakraam kun je op een vrij eenvoudige manier je woning ingrijpend veranderen. Platdakramen plaatsen in een ruimte als een zolder zorgt ervoor dat die grote ruimte opeens bruikbaar wordt als leefruimte. In één klap heb je er een volwaardige studeer- of slaapkamer bij, waar natuurlijk daglicht en frisse lucht in overvloed binnen kunnen komen.

Het toevoegen van platdakramen geeft je woning ook een stijlvolle uitstraling. Daarbij zien de platdakramen er zelf ook mooi uit. En buiten dat het er allemaal mooi uitziet, is meer frisse lucht en natuurlijk daglicht in huis ook gewoon hartstikke gezond!

 

Wat voor platdakramen zijn er te koop?

Een platdakraam is in verschillende uitvoeringen en modellen verkrijgbaar en wordt ook een vlakke lichtkoepel of een lichtstraat genoemd. Wij bieden het grootste assortiment lichtstraten van Nederland aan: kort en vierkant of lang en rechthoekig; gemaakt van hout afgewerkt met aluminium of van staal; voorzien van tussenlijsten of juist frameless; vrij op het dak of tegen de gevel aan geplaatst; noem maar op. Om extra ventilatie mogelijk te maken, kunnen we in een lichtstraat dakramen gebruiken die open kunnen. Deze zijn dan elektrisch te openen of hand bedienbaar. Om te voorkomen dat het te warm wordt binnen kun je lichtstraat voorzien van screens.

 

Zelf plaatsen of laten doen?

Als je platdakramen of een lichtstraat koopt, kun je deze prima zelf plaatsen. Je kunt via onze website ook zelf je ideale lichtstraat samenstellen. Deze maken wij dan voor je. We leveren je lichtstraat – afhankelijk van het model – binnen 4 tot 8 weken bij je thuis af. We kunnen je ook volledig ontzorgen. Dan maken we samen een ontwerp dat tot in detail past bij jouw huis en wensen. Uiteraard zorgt ons team vakmensen vervolgens ook voor de realisatie.

 

NEEM CONTACT OP

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.