De eyecatcher

Een wereld van verschil, dat is de beste manier om de transformatie te beschrijven die het huis van Brigitta, beter bekend van het Instagram-account @ohhappyhouse, heeft ondergaan sinds de installatie van de indrukwekkende lichtstraat. Het hele pand, inclusief de fundering, werd voorafgaand aan deze verandering verbouwd. Desondanks heeft de toevoeging van de lichtstraat een ongelofelijk effect gehad op de ruimte. Met afmetingen van 7×3 meter is het werkelijk een eyecatcher. Wanneer mensen voor het eerst het huis van Brigitta betreden, is dit het eerste wat opvalt.

Wat betreft haar keuze voor Niek Roos was dit eigenlijk heel eenvoudig: Niek Roos is dé expert als het gaat om lichtstraten. Na het bekijken van de website en het Instagram-account van Niek Roos zag Brigitta talloze prachtige voorbeelden, waardoor de beslissing snel was gemaakt.

Het team van Niek Roos heeft Brigitta absoluut ontzorgd. Bestaande uit professionele mensen die veel aandacht besteden aan zowel het voortraject als het plaatsen van de lichtstraat, hebben ze veel moeite bespaard en de hele ervaring soepel laten verlopen.

Brigitta is buitengewoon blij met het resultaat. Als ze opnieuw voor de keuze zou staan om een lichtstraat te plaatsen, zou ze zonder aarzeling opnieuw Niek Roos benaderen. Haar huis voelt nu aanzienlijk moderner aan en profiteert natuurlijk ook van veel meer natuurlijk licht. Deze keuze heeft haar huis op een positieve manier getransformeerd, en ze zou het aan iedereen aanraden die overweegt een lichtstraat toe te voegen, mits de ruimte dit toelaat. Het is werkelijk een investering die het woongenot aanzienlijk verhoogt. 

Haar huis voelt nu aanzienlijk moderner aan en profiteert natuurlijk ook van veel meer natuurlijk licht. Deze keuze heeft haar huis op een positieve manier getransformeerd, en ze zou het aan iedereen aanraden die overweegt een lichtstraat toe te voegen, mits de ruimte dit toelaat. Het is werkelijk een investering die het woongenot aanzienlijk verhoogt. Wil je jouw huis ook een transformatie laten ondergaan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en dan helpen we je graag verder!

 

Geschreven door
Luuk Roos
24 jan 2024

Wat je misschien ook leuk vindt: