Lichte en ruimtelijke aanbouw

Iris woonde in een charmant jaren 30-huis dat ze met veel liefde had opgeknapt. Ze had net een prachtige nieuwe keuken laten plaatsen, maar er was nog één probleem dat haar dwars zat. In de winter en herfst voelde de keuken donker en somber aan. Het plafond was lager in de keuken dan in de woonkamer dus het was duidelijk dat er iets aan het plafond moest veranderen. 

Iris besloot om actie te ondernemen en zocht naar oplossingen om meer licht en ruimte in haar keuken te brengen. Ze begon haar zoektocht naar mogelijke oplossingen en vroeg offertes op bij verschillende bedrijven. Een bedrijf met uitstekende beoordelingen en dat de complete opdracht aannam, van het maken van een uitsparing in het dak tot het verzorgen van het stucwerk. Uiteindelijk besloot ze te kiezen voor Niek Roos, een bedrijf met uitstekende beoordelingen en dat de complete opdracht aannam, van het maken van een uitsparing in het dak tot het verzorgen van het stucwerk. “Alles werd door Niek Roos geregeld. Daarnaast had het bedrijf goede reviews.”

Iris was er vastberaden over dat de nieuwe toevoeging aan haar huis naadloos moest passen bij de klassieke uitstraling van haar jaren 30-woning. Daarom koos ze voor een houten schilddak voor de lichtstraat. Hiermee behield ze de tijdloze esthetiek van haar woning. Een van Iris’ belangrijkste overwegingen bij het kiezen van Niek Roos was dat ze volledig ontzorgd wilde worden tijdens het renovatieproces. Ze wilde dat alles van begin tot eind door het bedrijf werd geregeld, zonder zich zorgen te hoeven maken over de details. Niek Roos stelde niet teleur en regelde zelfs het stucwerk en de elektrische aansluitingen.

Maar het uiteindelijke resultaat was natuurlijk hetgeen waar Iris het meest naar uitkeek. En gelukkig was ze meer dan tevreden met de transformatie van haar keuken.

We zijn nog steeds elke dag mega blij met het eindresultaat. We hebben zoveel meer licht in de keuken en het voelt een stuk ruimtelijker aan!”

Nu voelt Iris’ huis als een compleet nieuwe plek. Ze vertelde ons dat het huis veel lichter aanvoelt en de keuken eindelijk de uitstraling heeft die ze altijd al voor ogen had. Het is nu de favoriete plek in huis waar ze bijna de hele dag doorbrengt, dankzij de overvloed aan natuurlijk licht.

Met haar zorgvuldige keuze voor een zwarte lichtstraat die naadloos aansluit bij haar zwarte keuken, heeft Iris haar huis omgetoverd tot een harmonieus geheel. Haar huis is nu niet alleen een plek om te wonen, maar ook om te koesteren, te genieten en te delen met vrienden en familie. Het is een prachtig voorbeeld van hoe doordachte ontwerpkeuzes en vakmanschap een huis kunnen transformeren tot een warme, gastvrije omgeving. 

Wil je jouw huis ook een transformatie laten ondergaan? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en dan helpen we je graag verder!

Geschreven door
Luuk Roos
24 jan 2024

Wat je misschien ook leuk vindt: