Bouwen op vertrouwen en resultaten

In de wereld van verbouwingen en lichtstraten is de keuze van een betrouwbare partner van onschatbare waarde. Voor het Bouwbedrijf T.N. van Agtmael was de weg naar Niek Roos BV een familieaangelegenheid. De vader van Thomas heeft bij zijn verbouwing lichtstraat profielen besteld bij Niek Roos en samen hebben ze deze profielen geïnstalleerd, wat resulteerde in een positieve ervaring en het gewenste eindresultaat.

Maar waarom blijft deze klant loyaal aan Niek Roos BV als leverancier voor lichtstraten? Zijn motivatie is duidelijk: de persoonlijke begeleiding, de fijne samenwerking, de snelle levertijden, en natuurlijk, het gewenste resultaat.

Ook ben ik onder de indruk van de toewijding van jullie personeel, altijd op zoek naar manieren om de kwaliteit van jullie lichtstraten naar een hoger niveau te tillen.”

De langdurige samenwerking tussen Van Agtmael en Niek Roos BV is gebaseerd op een stevig fundament van vertrouwen en tevredenheid. De klant heeft niets dan lof voor de samenwerking: “Ik ben zeer positief over de samenwerking,” zegt hij, zonder aarzeling.

Tijdens de vele projecten waaraan ze hebben gewerkt, waren er enkele hoogtepunten die er duidelijk uitsprongen, met name de frameless lichtstraten bij een verbouwing in Ulvenhout. “Ik heb van jullie de sparingsmaten en details ontvangen over hoe wij het voorbereidende werk moesten aanleveren,” legde hij uit. “Daarna werd de lichtstraat in samenwerking met jullie perfect met een kraan in de sparing geplaatst. Dit betrof twee lichtstraten, één van 3 meter lang en de andere van 6,5 meter lang.”

Het vertrouwen en de tevredenheid van de klant zijn duidelijk merkbaar. Wanneer hem wordt gevraagd of hij Niek Roos BV zou aanbevelen aan anderen, luidt zijn antwoord volmondig: “Zeker.” En hoe ziet hij de toekomst van hun samenwerking? Zijn visie is eenvoudig: “Lekker doorgaan zoals we het in het verleden ook hebben gedaan.” Dit verhaal laat zien hoe een sterke samenwerking gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en bewezen resultaten kan leiden tot voortdurend succes en tevreden netwerk van aannemers.

 

Geschreven door
Luuk Roos
24 jan 2024

Wat je misschien ook leuk vindt: