Een lichte veranda

De plek in de tuin was ooit een ongezellige en onbeschutte ruimte, waar de wind vrij spel had. Anne en haar kinderen zaten er zelden en de potentie van deze buitenruimte bleef onbenut. Totdat Niek Roos in hun leven kwam en de transformatie begon. De keuze voor Niek Roos als partner in dit avontuur werd geïnspireerd door het bewonderen van de veranda van vrienden. “Eigenlijk was ik meteen een beetje verliefd op de sfeer die de veranda uitstraalde,” bekend de klant. De tevredenheid en het enthousiasme van hun vrienden over het persoonlijke advies en de toegewijde aanpak van Niek Roos waren overtuigende factoren voor Anne om met Niek Roos in gesprek te gaan.

Het eerste gesprek met Niek Roos was magisch. “Tijdens ons eerste gesprek tekende/schetste hij precies wat ik niet had durven dromen,” herinnert Anne zich. Het was een moment van helderheid waarin de visie van de klant en de expertise van Niek Roos naadloos samenvloeien, wat hen overtuigde om niet verder te zoeken. De keuze voor een combinatie van een stalen zadeldak en een frameless lichtstraat in één veranda, voorgesteld door Niek zelf, bleek een briljante zet te zijn. Het resultaat was niets minder dan verbluffend. “Dit was op advies van Niek, zodat we de late avondzon nog in de veranda krijgen. Dit geeft een heel speels en licht effect,” vertelt Anne, die nu dagelijks samen met haar kinderen geniet van de betoverende lichtinval en extra ruimte.

Veranda met stalen zadeldak en frameless lichtstraat

De mannen van Niek Roos zijn heel beschaafd en echte vakmannen,” zegt Anne.

Het team van Niek Roos levert vakmanschap en ontzorgt de klant volledig. “Ze werken netjes en hebben het echt prachtig mooi afgewerkt.” Het resultaat overtrof al haar verwachtingen. Het is nog indrukwekkender dan dat ze zich had kunnen voorstellen,” vertelt ze. “Nu we ook een glazen wand hebben, blijft het redelijk schoon in de veranda en voelt het als een extra huiskamer. Er wordt veel gegeten en gerelaxed met de kinderen en vrienden.”

Veranda met stalen zadeldak en frameless lichtstraat

De veranda is een waardevolle toevoeging aan haar huis en biedt een extra dimensie aan de leefruimte. De veranda is geplaatst aan de zijkant van het huis, dus in het huis is niets veranderd. Ze is echter heel blij met de grote stalen lichtstraat, dit geeft zoveel licht en gezelligheid in de veranda. “Ook genieten we van de wolken, de sterrenhemel of gewoon van het zonnetje wanneer we aan tafel zitten en omhoog kijken.” Om ervoor te zorgen dat de lichtstraat naadloos aansloot op het prachtige interieur van haar huis, was de keuze voor een witte stalen lichtstraat een weloverwogen beslissing. “Ik heb gekozen voor een witte stalen lichtstraat, dat past enorm bij de inrichting en sfeer in het huis,” legt Anne uit.

Veranda met stalen zadeldak en frameless lichtstraat

Dit verhaal is een mooi voorbeeld van de transformatie die een veranda kan brengen, waarbij licht, sfeer en tevredenheid samenkomen in een harmonieus geheel. Het laat zien dat de juiste keuzes en de samenwerking met experts zoals Niek Roos kunnen leiden tot een betoverende leefruimte in je eigen huis.

Geschreven door
Luuk Roos
24 jan 2024

Wat je misschien ook leuk vindt: