Vertrouwen in kwaliteit

In de wereld van bouw en renovatie is de keuze van de juiste leverancier van essentieel belang. Michel Mulder, een ervaren professional in dit vak, heeft door de jaren heen een bijzondere relatie opgebouwd met Niek Roos BV, een gerespecteerde leverancier van lichtstraten. In dit artikel delen we het verhaal van Michel Mulder en zijn voortdurende voorkeur voor Niek Roos BV.

Michel kwam voor het eerst in aanraking met Niek Roos BV via een klant van hemzelf, die al meer dan tien jaar geleden een lichtstraat bij Niek Roos BV had gekocht en door Michel was geïnstalleerd. Die ervaring legde de basis voor zijn langetermijnrelatie met het bedrijf.

De voornaamste reden voor zijn voortdurende samenwerking met Niek Roos BV is de ongeëvenaarde kwaliteit van hun producten. In vergelijking met andere leveranciers die hij door de jaren heen heeft gehad, stak Niek Roos BV er altijd bovenuit vanwege de zorgvuldige afwerking en aandacht voor details. Bovendien waardeert Michel de overstap naar het gebruik van hardhout in plaats van vuren voor de lichtstraten, waardoor de duurzaamheid en kwaliteit nog verder zijn verbeterd.

Michel is niet alleen tevreden over de producten van Niek Roos BV, maar ook over de samenwerking. Ondanks drukte streeft het bedrijf naar snelle leveringen en probeert het aan Michel’s wensen tegemoet te komen. De medewerkers zijn altijd bereid om te helpen, ongeacht of Michel hen op de zaak bezoekt of zij op zijn werk verschijnen.

Als ik langs kom op kantoor nemen jullie ook altijd de tijd voor me als ik er ben.”

De projecten waarbij Michel met Niek Roos BV heeft samengewerkt, hebben zijn bedrijf alleen maar positief beïnvloed. De lichtstraten van Niek Roos BV voegen niet alleen licht en ruimte toe aan de projecten, maar dienen als eyecatchers en verhogen de aantrekkingskracht van de veranda’s en andere constructies.

Jullie lichtstraten zijn de kers op de taart.” 

Michel beveelt Niek Roos BV regelmatig aan bij collega’s en aannemers, omdat hij gelooft in de kwaliteit van hun producten en de betrouwbaarheid van de samenwerking.

Voor de toekomst ziet Michel graag dat de samenwerking op dezelfde positieve voet doorgaat. De combinatie van kwaliteit en vertrouwen heeft hun relatie tot een succes gemaakt, en dat is iets waar hij graag aan vasthoudt. Het verhaal van Michel Mulder en zijn voortdurende samenwerking met Niek Roos BV is een inspiratie voor de bouwsector en benadrukt het belang van kwaliteit en vertrouwen in de wereld van renovatie en bouw.

Geschreven door
Luuk Roos
26 jan 2024

Wat je misschien ook leuk vindt: