Lichtstraten van Niek Roos

Vlakke lichtkoepel

Een stijlvol alternatief voor de traditionele ronde lichtkoepel is een vlakke variant. Een vlakke lichtkoepel heeft rechte lijnen, is mooi strak en heeft een uitstraling die past bij elk interieur. Prachtig op een uitbouw of in het dak van een veranda. Natuurlijk daglicht stroomt de ruimte binnen en zorgt voor licht en ruimte.

De voordelen van een vlakke lichtkoepel

Het hebben van een vlakke lichtkoepel brengt meerdere voordelen met zich mee, en deze sommen we graag voor je op!

>  Meer natuurlijk daglicht in jouw woning
>  Geeft meerwaarde aan jouw woning
>  Kleurloos warmtewerend glas blokkeert 70% van de zonnewarmte.
>  Zowel een functionele als esthetische toevoeging

Variatie in uitvoeringen vlakke lichtkoepel

Wij bieden veel variatie in materialen, afmetingen en modellen vlakke lichtkoepels. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele vlakke lichtkoepel, meerdere naast elkaar of een lichtstraat met lijsten. In de vorm van een zadeldak, schilddak of lessenaarsdak. De frames maken wij van hout, gecombineerd met aluminium of staal, maar we kunnen ook een frameless vlakke lichtkoepel of lichtstraat plaatsen.

Wil je een bijzondere vorm of afwijkende houtsoort, dan kan dat ook! De vlakke lichtkoepel of lichtstraat kan tegen de gevel aan worden geplaatst of vrij op het dak. Onze lichtkoepels en lichtstraten zijn aan de buitenzijde onderhoudsvrij; je hoeft ze alleen af en toe schoon te maken.

Zelf doen of laten plaatsen?

Bij Niek Roos hebben we echte vakmensen die de samengestelde lichtkoepel direct kunnen plaatsen. Het is natuurlijk mogelijk om zelf een vlakke lichtkoepel of lichtstraat te installeren. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij je woning en je wensen. Vertrouw op onze expertise en laat onze professionals het werk voor je doen! Via onderstaande button stel je jouw ideale lichtkoepel samen.

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.