Lichtstraten van Niek Roos

Vlakke lichtkoepel

Vlakke lichtkoepel

Een stijlvol alternatief voor de traditionele ronde lichtkoepel is een vlakke variant. Een vlakke lichtkoepel heeft rechte lijnen, is mooi strak en heeft een uitstraling die past bij elk interieur. Prachtig op een uitbouw of in het dak van een veranda. Natuurlijk daglicht stroomt de ruimte binnen en zorgt voor licht en ruimte.

De voordelen van een vlakke lichtkoepel

Een groot voordeel van het plaatsen van een vlakke lichtkoepel is natuurlijk dat je je woning zowel functioneel als esthetisch verbetert met deze innovatieve daglichtoplossing. Je vergroot je woongenot en geeft je huis meerwaarde. Het specifieke voordeel van een vlakke lichtkoepel is daarnaast dat je kunt kiezen voor kleurloos warmtewerend glas dat 70% van de zonnewarmte tegenhoudt.

Variatie in uitvoeringen

Wij bieden veel variatie in materialen, afmetingen en modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkele vlakke lichtkoepel, meerdere naast elkaar of een lichtstraat met lijsten. In de vorm van een zadeldak, schilddak of lessenaarsdak. De frames maken wij van hout gecombineerd met aluminium of staal, maar we kunnen ook een frameless vlakke lichtkoepel of lichtstraat plaatsen. Wil je een bijzondere vorm of afwijkende houtsoort, dan kan dat ook. De vlakke lichtkoepel of lichtstraat kan tegen de gevel aan worden geplaatst of vrij op het dak. Onze lichtkoepels en lichtstraten zijn aan de buitenzijde onderhoudsvrij; je hoeft ze alleen af en toe schoon te maken.

Zelf doen of laten plaatsen?

Het is heel goed mogelijk om zelf een vlakke lichtkoepel of lichtstraat te plaatsen. Je kunt ook zelf je ideale lichtstraat samenstellen, die wij vervolgens – afhankelijk van het model – binnen 4 tot 8 weken leveren. En als je wilt maken wij een ontwerp op maat dat naadloos aansluit bij je woning en je wensen.

 

NEEM CONTACT OP

 

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 29 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 29 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.