Lichtstraten van Niek Roos

Vlakke lichtstraat

Vlakke lichtstraat

Een bekend gezicht zijn platte daken met daarop lichtkoepels met een bolling of een ronde vorm. Dit is de klassieke oplossing om meer licht in je woning te laten komen. Nog fraaier is de lichtstraat: een straat van lichtdoorlatende vensters die op een dak wordt geplaatst. Meestal op een uitbouw, serre of veranda. Omdat een lichtstraat vaak van glas is en een stuk groter dan een lichtkoepel, komt er veel meer natuurlijk daglicht in de woning.

 

Stijlvol en strak

Je kunt een vlakke lichtstraat tegen de gevel aan plaatsen of vrij op het dak. Je hoeft niet bang te zijn dat het te warm wordt binnen: het specifieke voordeel van een vlakke lichtstraat is dat je kunt kiezen voor kleurloos warmtewerend glas wat 70% van de zonnewarmte tegenhoudt. Ook fijn: onze lichtstraten zijn onderhoudsvrij. Je hoeft ze alleen af en toe schoon te maken.

 

Aanpak en werkwijze

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een vlakke lichtraat op jouw woning? Wij helpen je graag. Eerst bespreken we met je wat je wensen zijn. Aan de hand van die input maken wij een voorstel op maat dat naadloos aansluit bij je woning en je wensen. Daarna kunnen we aan de slag!

Wij maken de lichtstraten op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we ontzettend veel kanten op qua vorm en materiaal. De frames maken we van hout gecombineerd met aluminium of staal. Vlakke frameless lichtstraten behoren ook tot de mogelijkheden. Dit zijn bijzonder fraaie daglichtoplossingen met maximale lichtinval.

 

Zelf je vlakke lichtstraat samenstellen

Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf je ideale lichtstraat samen te stellen. Afhankelijk van het model kunnen wij die vervolgens binnen 4 tot 8 weken leveren.

 

Bereken de kosten voor jouw lichtstraat

Weet je al ongeveer hoe jouw lichtstraat eruit moet komen te zien? Gebruik dan onze rekentool. Hiermee krijg je een prijsindicatie en weet je snel waar je qua kosten aan moet denken. Nog niet zover? Wij denken graag met je mee en maken een ontwerp dat naadloos aansluit bij je woning.

 

NEEM CONTACT OP

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 29 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 29 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.