Lichtstraten van Niek Roos

Vlakke lichtstraat

Bij Niek Roos begrijpen we als geen ander hoe cruciaal natuurlijk licht is voor een prachtige leefomgeving. Daarom bieden wij onze hoogwaardige vlakke lichtstraten aan, die de perfecte oplossing zijn om jouw huis te verlichten en een adembenemende uitstraling te geven. Met onze jarenlange expertise en passie voor vakmanschap, creëren we unieke lichtstraten die jouw woning transformeren.

Stijlvol en strakke lichtstraat

Bij Niek Roos bieden wij stijlvolle en strakke vlakke lichtstraten die een ware eyecatcher vormen in jouw woning. Met onze expertise en oog voor design creëren wij lichtstraten die naadloos aansluiten bij moderne architectuur en strakke interieurs. Onze vlakke lichtstraten worden gekenmerkt door minimalistische lijnen en hoogwaardige materialen, zoals aluminium en glas, die zorgen voor een elegante uitstraling. Of je nu kiest voor een rechthoekige, vierkante of maatwerk lichtstraat, wij garanderen een tijdloos en esthetisch ontwerp dat jouw woning een luxe en moderne uitstraling geeft.

Voordelen van een vlakke lichtstraat

>  Prachtige toevoeging voor meer daglicht in jouw woning
>  Kies de plek voor de lichtstraat; tegen de gevel of vrij op het dak
>  Draagt bij aan energiebesparing door minder kunstlichtgebruik
>  Vlakke lichtstraten zijn onderhoudsvrij, je hoeft alleen het glas schoon te maken
>  Je kunt kiezen voor kleurloos warmtewerend glas, wat 70% van de zonnewarmte tegenhoudt

Aanpak en werkwijze van Niek Roos

Bij Niek Roos begrijpen we dat elke woning uniek is en dat jouw wensen centraal staan bij het ontwerpen en plaatsen van een vlakke lichtstraat. We streven ernaar om jouw visie werkelijkheid te maken en daarom gaan we graag met je in gesprek om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning.

Bespreken wensen en behoeften lichtstraat

Onze aanpak begint met een grondig gesprek waarin we jouw specifieke wensen en behoeften bespreken. We luisteren aandachtig naar jouw ideeën en verwachtingen, zodat we een goed beeld krijgen van wat je wilt bereiken met de vlakke lichtstraat. Op basis van deze input stellen we een gepersonaliseerd voorstel op maat op dat perfect aansluit bij de architectuur en stijl van jouw woning.

Ontwerpen en fabriceren vlakke lichtstraat

Zodra het voorstel is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het ontwerpen en fabriceren van de vlakke lichtstraat. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een zorgvuldige uitvoering en een perfecte afwerking. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat de vlakke lichtstraat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Plaatsen vlakke lichtstraat

Het plaatsen van de vlakke lichtstraat gebeurt met de grootste zorg en precisie. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het installeren van lichtstraten en zorgen voor een vakkundige montage. We streven naar een vlotte en efficiënte installatie, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van jouw nieuwe vlakke lichtstraat.

Zelf je vlakke lichtstraat samenstellen

Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf je ideale lichtstraat samen te stellen. Afhankelijk van het model kunnen wij die vervolgens binnen 6 tot 12 weken leveren. Via de configurator stel je jouw perfecte vlakke lichtstraat samen!

 

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.