Lichtstraten van Niek Roos

Een lichtstraat in je uitbouw

Een lichtstraat in je uitbouw

Wil je je huis gaan veranderen en heb je interesse in een uitbouw? Er zijn verschillende mogelijkheden. Belangrijk bij elke keuze is wat je wilt bereiken met je uitbouw. Wil je bijvoorbeeld een mooie overgang van je huis naar je tuin voor een ‘buitengevoel’? Dan is een serre met een volledig glazen dak een goede keuze. Wil je de woonkamer of de keuken vergroten, of zelfs een complete kamer erbij? Dan is een uitbouw met een plat dak en een lichtstraat een goede optie. Of wil je het buitenseizoen verlengen? Kies dan voor een veranda met een lichtstraat.

 

Meer natuurlijk daglicht met een lichtstraat in je uitbouw

Wat in elke situatie belangrijk is, is de hoeveelheid natuurlijk daglicht die een ruimte binnenkomt. Daarom is de keuze voor een uitbouw met een lichtstraat een goed idee. Een lichtstraat in je uitbouw bestaat uit meerdere glazen dakramen die in een frame naast elkaar zijn gekoppeld. Je kunt ook kiezen voor een frameless model. De lichtstraat bestaat dan uit een grote glasplaat en je ziet geen randen of balkjes. Dit geeft een hippe en strakke uitstraling.

Heb je al een uitbouw aan je woning maar vind je het wel eens te donker binnen? Een lichtstraat kan ook worden geplaatst in het dak van een bestaande uitbouw.

 

Wat kost het plaatsen van een lichtstraat in een uitbouw?

De prijs van een lichtstraat wordt bepaald door de vorm, de afmetingen, de glassoort die gebruikt wordt, de materiaalkeuze voor het eventuele frame en de opties die je toe kunt voegen, zoals dat je de lichtstraat open en dicht kunt doen of voorzien van zonwering.

Wil je meer informatie over wat een lichtstraat in jouw uitbouw – nieuw of bestaand – zou kosten? Wij denken graag met je mee.

 

NEEM CONTACT OP

 

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.