Lichtstraten van Niek Roos

Lichtstraat vervangen

Een lichtstraat is een prachtige toevoeging aan jouw woning, aanbouw, veranda of overkapping. Wanneer je jouw lichtstraat al langere tijd hebt, kan het zo zijn dat de lichtstraat verouderd, beschadigd of niet meer mooi is. Als dit het geval is, kunnen wij bij Niek Roos jouw oude lichtstraat vervangen door een prachtige nieuwe op maat gemaakte lichtstraat. Met jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen wij voor een vlekkeloze vervanging van de lichtstraat die aan al je wensen voldoet.

Waarom jouw lichtstraat vervangen?

Het vervangen van een lichtstraat kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Ten eerste zorgt een nieuwe lichtstraat voor een frisse uitstraling van je pand. Daarnaast verbetert het de isolatie en vermindert het mogelijke lekkages. Bovendien biedt een moderne lichtstraat meer daglicht, waardoor je interieur lichter en ruimtelijker aanvoelt. Bij Niek Roos begrijpen we het belang van een goed functionerende lichtstraat en helpen we je graag bij het realiseren van deze voordelen.

Onze aanpak bij een lichtstraat vervangen

Bij Niek Roos werken we met een gestructureerde aanpak voor het vervangen van een lichtstraat. Allereerst komen we langs voor een grondige inspectie van de bestaande lichtstraat. Vervolgens stellen we een gedetailleerd plan op voor de vervanging, waarin we rekening houden met je specifieke wensen en eisen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige demontage van de oude lichtstraat en plaatsen met zorg en precisie de nieuwe lichtstraat. We werken met hoogwaardige materialen en garanderen een duurzaam resultaat waar je jarenlang van kunt genieten.

 

Voordelen van lichtstraat vervanging door Niek Roos

  >  Professionele service met aandacht voor detail

  >  Gestructureerde aanpak en gedetailleerd plan

  >  Ervaren vakmensen met expertise in lichtstraat vervanging

  >  Hoogwaardige materialen en duurzame resultaten

  >  Verbeterde isolatie en verminderde lekkages

  >  Meer daglicht voor een lichter en ruimtelijker interieur

Stel jouw nieuwe lichtstraat samen

Wanneer je ervoor kiest om jouw lichtstraat te vervangen, kun je bij Niek Roos jouw nieuwe lichtstraat volledig zelf samenstellen. In onze gratis configurator kies je zelf het materiaal van het frame van de lichtstraat, het soort glas, de afmeting en nog veel meer. Daarna heb je ook de optie om direct een vrijblijvende offerte van jouw ideale lichtstraat op te vragen!

Bekijk het materiaal dat bij je past

Kies een materiaal dat bij je past en we leggen je alles uit over de mogelijkheden.
Weet je nog niet wat bij je past? Vergelijk ze nu.

Al 30 jaar

Handgemaakte topkwaliteit

Al 30 jaar ontwerpen en maken wij lichtstraten op maat. Wij maken altijd een ontwerp dat tot in detail naadloos aansluit bij je woning. Uiteraard nemen we jouw persoonlijke wensen mee in het eindresultaat. Onze experts combineren de laatste trends op het gebied van architectuur met uw wensen, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit resultaat wordt door onze vakmensen met echt handwerk gerealiseerd. Door het werken met hout, staal en aluminium zijn de mogelijkheden immers oneindig.

Inspiratie voor ruimtes

Ben je benieuwd wat een lichtstraat kan doen met jouw ruimte? Kijk dan naar de vele voorbeelden van toepassingen in de prakrijk en laat je inspireren.